Sider

mandag 19. november 2012

The New York Times chocolate chip cookies

Høst + evig regn = bake kake søte.
I dag vart det cookies, eller kjeks om du vil. 
The New York Times beste kjeks EVER! 
Fann oppskrifta her.  

For å gjere det enkelt: 
1 cup = 1,25 dl

300 g smør
270 g brunt sukker
200 g kvitt sukker
2 egg
530 g kveitemjøl
2 ts vaniljesukker/vaniljeessens
3 ts bakepulver
Sjokoladebitar etter behov

Visp smør og sukker kvitt og luftig. 
Tilsett egg. 
På lav styrke, visp i det tørre litt og litt. 
Sett kaldt til dagen etterpå, eller gjer som meg, legg i frysen 1/2 time og håp på det beste. 
Legg klatter på bakepapir, og steik i 10-12 minutter ved 175 grader celsius.

Nyt!




The New York Times chocolate chip cookies:

1 1/4 cups butter
1 1/4 cups brown sugar
1 cup + 2 tbs granulated sugar
2 eggs
3 2/3 cups all purpose flour
2 tsp vanilla extract
1 1/2 tsp baking powder
1 1/4 tsp baking soda
As much chocolate chips as you like

Cream butter and sugar. 
Add the eggs. 
On low speed, add the dry ingredients little by little.
Refridgerate for 1/2 hour, or do like me: freeze for 1/2 hour, and hope for the best.
Put spoonfuls of dough on baking sheet, and put in the oven for 10-12 minutes at 350 F. 

Enjoy!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar