Høst + evig regn = bake kake søte.
I dag vart det cookies, eller kjeks om du vil.
The New York Times beste kjeks EVER!
Fann oppskrifta her.
For å gjere det enkelt:
1 cup = 1,25 dl
300 g smør
270 g brunt sukker
200 g kvitt sukker
2 egg
530 g kveitemjøl
2 ts vaniljesukker/vaniljeessens
3 ts bakepulver
Sjokoladebitar etter behov
Visp smør og sukker kvitt og luftig.
Tilsett egg.
På lav styrke, visp i det tørre litt og litt.
Sett kaldt til dagen etterpå, eller gjer som meg, legg i frysen 1/2 time og håp på det beste.
Legg klatter på bakepapir, og steik i 10-12 minutter ved 175 grader celsius.
Nyt!
The New York Times chocolate chip cookies:
1 1/4 cups butter
1 1/4 cups brown sugar
1 cup + 2 tbs granulated sugar
2 eggs
3 2/3 cups all purpose flour
2 tsp vanilla extract
1 1/2 tsp baking powder
1 1/4 tsp baking soda
As much chocolate chips as you like
Cream butter and sugar.
Add the eggs.
On low speed, add the dry ingredients little by little.
Refridgerate for 1/2 hour, or do like me: freeze for 1/2 hour, and hope for the best.
Put spoonfuls of dough on baking sheet, and put in the oven for 10-12 minutes at 350 F.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar